Over Gea 

foto Gea


Het kan ook anders
Gea Groenendijk, de vrouw achter Gea Advies, is concept-, strategie- en projectontwikkelaar, (interim)manager, beleidsadviseur, projectmanager en coach.
Ik help u op weg en laat zien dat er meer mogelijk is. Van vage ideeën maak ik samenhangende plannen. Mijn kernwaarden zijn: trendsettend, innovatief, dynamisch en creatief. Ik stippel de route uit naar uw doel, ga met u op zoek naar financiers en inspireer en motiveer alle betrokkenen. Ik geef u een voorsprong door onvermoede verbanden te leggen, nieuwe wegen te vinden en meer uit uw opdracht te halen.

Creatief en inspirerend netwerk
Ik ben een echte netwerker en heb daarom in de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk in de sectoren sport, (city)marketing, toerisme, cultuur en evenementen opgebouwd. Maar ook netwerken buiten mijn vakgebied hebben mijn interesse. Door mijn netwerk blijf ik als zelfstandig ondernemer scherp en kan ik trends in mijn vakgebied goed in de gaten houden.

Ik neem actief deel aan de volgende netwerken

  • Landelijk netwerk voor vrouwen in de sport (LNVS)

Daarnaast ben ik lid van het Platform Innovatie in marketing (PIM)

Gea Groenendijk privé
Waar houd ik mij buiten mijn werk zoal mee bezig? Ik heb een uitgebreid familie- en vriendennetwerk dat mij zo goed mogelijk probeert te ondersteunen. Het is namelijk ontzettend belangrijk om op je eigen familie en vrienden te kunnen terugvallen; hun mening over bepaalde onderwerpen te horen en om ook van hen te horen wanneer er iets gas teruggenomen moet worden. Tenslotte is het hebben van een goede balans tussen werk en prive noodzakelijk om fris in het hoofd te blijven en het hoofd ook af en toe leeg te maken. Dit doe ik ook. door een paar keer per week hard te lopen en te tennissen, in de winter te gaan schaatsen, een goed boek te lezen, naar muziek te luisteren of piano te spelen. Maar ook door met familie en vrienden naar concerten en naar de film te gaan.

Geaadvies  Tel: 06 46052298  E-mail: gea@geaadvies.nl